utorak, 15. prosinca 2009.

Kupu Kupu Barong Resort - Ubud




Samo podrucje se naziva Kupu Kupu Barong, sama rijec kupu kupu zanci leptiri a barong diva i otuda inaziv gigantski leptiri ili u Kupu Kupu Indonezijski Barong. smjesten je kraj rijeke Ayung River, najduža rijeka u Bali, i gotovo da dijeli otok na dva dijela. Kupu Kupu Barong je idealno mjesto za odmor i za turiste koji vole sariolikosti prirode .
Naselje se sastoji od 27 pojedinačnih bungalova, svi opremljeni sa klima-uređaj, stropni ventilator, balkon, hladnjak, kadom i tušem.Restoran nudi mnogobrojna jela i radi od rano ujutor do kasno uvecer. Usred bungalova smjesten je i bazen i "Dream House". Gosti mogu utzivati i u voznji bicikla. Masaža i pranje rublja su dostupne na zahtjev.

An area called Kupu Kupu Barong, the very word Cup standings zanci butterflies and giant Barong and hence inaziv giant butterflies or in Indonesian Kupu Kupu Barong. is located near the River Ayung River, the longest river in Bali, and almost divides the island into two parts. Kupu Kupu Barong is an ideal place for holidays and for tourists who love nature sariolikosti.
The resort consists of 27 individual bungalows, all equipped with air-conditioning, ceiling fan, balcony, refrigerator, bathtub and tušem.Restoran offers many dishes and is open from early evening until late ujutor. Bungalows situated in the middle of the pool and "Dream House". Guests can utzivati and in cycling. Massage and laundry services are available upon request.

srijeda, 9. prosinca 2009.

Savoy hotel smješten je na Strand u srcu zapadne kazališne četvrti u Londonu. Savoy pruža nezaboravan pogled na Temzu. Ovaj vrhunski hotel otvoren je 1889 i još uvijek se smatra mjestom za boravak u Londonu. Sadrzi 268 soba i aprtmana, ukrašenih umjetnickom dekoracijom i ima veoma bogatu ponudu modernog sadržaja. Godine 2005, kupljen je od strane multimilionera, člana kraljevske porodice princa al-Walid za oko 1,60 milijardi eura.Princ al-Walid planira da napravi toranj nazvan "milju visok toranj" sa kojeg će se vidjeti i Afrika, a biće duplo visoćiji od nebodera u kuwaytu i dubajiu.

Savoy hotel is located on the Strand in the heart of the western theater districts in London. Savoy offers an unforgettable view on Thames. This landmark hotel opened in 1889 and still considered a place to stay in London. It contains 268 rooms and apartments, decorated with artistic decoration and has a very rich offer modern facilities. In 2005, purchased by the multimillionaire, a member of the royal family of Prince al-Walid about 1.60 billion eura.Princ al-Walid is planning to make a tower called the "mile high tower" from which it will be seen, and Africa, and will double visoćiji of skyscrapers in Kuwayt and dubai.
Savoy



Milju visok toranj

ponedjeljak, 7. prosinca 2009.

Hotel Seos

Hotel Seos se nalazi u BiH, Kanton Sarajevo u općini Hadžići, pokraj magistralnog puta M17 na raskrsnici za olimpijske planine Igman i Bjelašnicu. Udaljen je od Igmana i Bjelašnice oko 12 km, a od Sarajeva 14 km. Hotel ima 16 soba, svaka soba je opremljena kupatilima sa tus kabinom, kablovska televizija, wireless interenet, telefon sa vanjskom linijom. Hotel sadrzi i restoran sa domacom kuhinjom, caffe bar, parking.

Adresa: Federacija BiH, Hadžići, Hadželi 16 A

Kontakt informacije:
tel/fax: +387 33 423 523,
email: hotel.seos@hotmail.com,
web: www.hotelseos.com

Mapa:

View Larger Map

Le Vert Hotel - Mont Blanc

Le Vert Hotel, smjesten je u podnozju Mont-Blanc-a, sadrzi 21 sobu sa 52 lezaja. U hotelu se nalazi i trgovina. Le Vert Hotel je idealno mjesto za odmor u zelenilu.

Le Vert Hotel, is situated at the foot of Mont-Blanc, contains 21 rooms with 52 beds. The hotel has a shop. Le Vert Hotel is the ideal place to relax in the green.

Adresa i kontakt informacije:
964 Route Des Gaillands, 74400 Chamonix, France‎ - 0450531358‎

Mapa:

View Larger Map

Slike:

petak, 4. prosinca 2009.

Jonski otoci su mala skupina otočića izvan zapadnog grčkog primorja. Stoljećima su zadržali svoj identitet i kulturu, svaki je jedinstven, sa zadivljujucim krajolicima, na grbave planine, zelena brda i tirkizne vode Jonskog mora.


Kefalonia


Legenda kaže da je ovo dobilo ime po Kefalonia Kefalos, sin Hermesa, jedan od dvanaestorice bogova olimpijski. Provedite ne zaboravan boravak u ljepotama prirode kefalonije

Ithaka


Gledajući prema istoku preko uskog kanala s bilo kojeg mjesta na istočnoj obali Kefalonije, dominira jedan otok, Ithaka. Međutim svatko tko čini kratko spektakularno putovanje kroz more do otoka ubrzo će otkriti da postoji više od jednog Ithaka.

Lefkada


Lefkada je grčki bijela, a otok dobija svoje ime od briljantne bijeline od vapnenačkih stijena. Od dramatičnih morskih hridi i prekrasnih plaža na zapadnoj obali, preko ispresijecanim vrhovi planina interijera i dolje kroz plodno, dolina potoka hranjen na nježniji istočnoj obali sa svojim šumovitim uvalama i miran potocima, Lefkada je stvoren za ležerno istraživanje.

četvrtak, 3. prosinca 2009.

Langkawi je službeno poznat kao Langkawi, Dragulj Kedah je arhipelag od 99 otoka, nalazi se oko 30 km od kopnene obale sjeverozapadne Malezija. Otoci su dio države Kedah, koji je u susjedstvu Tajlandske granice. 15. srpnja, 2008, Sultan Abdul Halim od Kedah je pristao da promjeni ime u Langkawi Permata Kedah na dan svog jubileja. Langkawi je također administrativni distrikt s gradom Kuah kao glavni i najveći grad.

Langkawi je posebno poznat po svojim plažama koje su među najboljima u Maleziji. Neke od najpopularnijih su Plaža Cenang, Plaža Tengah, Burau Bay, Plaža Kok, i Datai zaljev. Plaža Cenang je slikovita plaža s naizgled se beskrajno proteže od finog bijelog pijeska. Plaža je poznata po visokim kokosima. Plaža Tengah je odvojena od Cenang malim rtom. Burau Bay je omiljeno mjesto ptica selica u Langkawi. Plaža Kok je mirna plaža sa. Datai Bay ima predivan spoj šume i mora.